Workshop: Innovative Processing Strategies to Address Sustainability in the Food Industry
Tipo de evento:
Inicio do evento:
05/02/2020
Fim do evento:
05/02/2020
Horário:
Das 09h às 17h
Local:
Auditório Jaime Rocha do Departamento de Agroindústria, Alimentos e Nutrição - LAN Prédio 1 - ESALQ/USP
Objetivo:
This workshop will comprise a series of lectures covering research topics under the umbrella of development of sustainable processing strategies to extract, modify, and recover food compounds. Hands-on activities will be offered where students will have the opportunity of become familiarized with some of the techniques discussed in class.
Vagas:
50
Carga Horária:
6
Público:
Estudantes de graduação, pós-graduação da ESALQ e CENA
Responsável:
Profa. Thais Maria Ferreira de Souza Vieira - Departamento de Agroindústria, Alimentos e Nutrição
Apoio:
Grupo de Extensão em Desenvolvimentos de Produtos e Processos na Área Agroalimentar - ESALQ Food
Informações:
Inscrições: sympla.com.br
Período de 29 a 31/01/2020
Contato
Profa. Thais M. F. S. Vieira
Telefone: (19) 3429-4150
E-mail: esalqfood@gmail.com
Status: