DUTCHESS

DUTCHESS
Fonética: 
/ˈdə-chəs/

Cultivar da família Vitaceae, da espécie Vitis vinifera, resultante do cruzamento de Labruca x Bourquina

Nota 1 e 2: Variedade da viticultura em Caldas (MG), substituída por outras mais rentáveis. De cachos médios a grandes, soltos e alados. De bagas médias, ovais, amarelo-esverdeadas, salpicadas de pintas cor de cortiça, com polpa sucosa e de sabor levemente foxado.

DUTCHESS
Fonetic: 
/ˈdə-chəs/

A wine variety of the family Vitaceae, of the species Vitis vinifera, resulting from the crossing between Labruca x Bourquina

Note 1 and 2: It is from in the wine production of Caldas, Minas Gerais state. It has been substituted for varieties that are more profitable. It has loose and winged, big and medium bunches. It has medium size, oval and greenish yellow berries, with color spots, of a juicy pulp and of a foxy flavor.

Categoria gramatical: 
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